Jag heter Maria Leisborn. Mitt i livet, efter många år på kontor, bestämde jag mig för att göra något helt annat. Drömmen om en egen verksamhet tog över och eftersom jag hade möjlighet gjorde jag slag i saken.

Den vackra korkväskan jag köpt i Portugal inspirerade mig att importera fler och starta webförsäljning. Samtidigt läste jag kurser i entreprenörskap och marknadsföring som gav mig grundläggande kunskaper. Min man gav mig mod.

Det blev en liten webshop och sommarbutik hemma på Resö. Det är fantastiskt roligt! Nu har jag drivit verksamheten i fyra år och korkväskorna vinner mark!  Vi har åkt på mässor av olika storlekar och träffat många nya kunder. I sjöboden har jag nu mitt kontor med havet kluckande alldeles utanför fönstret. Eller rytande, eller viskande. Det beror på vädret. Men sämre arbetsplats kan man ju faktiskt ha!

En annan dröm jag hade var att lära mig mycket mer om mindfulness, som var en metod som hjälpt mig ta itu med och hantera min egen stress. Jag ville så gärna kunna lära ut det till andra också, speciellt till ungdomar! Så jag utbildade mig till mindfulnessinstruktör steg 1, steg 2 och en fördjupningskurs i mindfulness i skolan för Dr Ola Schenström på Mindfulnesscenter AB. Nu lägger jag största energin på att dra igång kurser för privatpersoner, på skolor och arbetsplatser så andra också kan lära sig denna enkla men kraftfulla metod i att lättare hantera sin vardag med större lugn, trygghet och glädje.

Här på hemsidan kommer jag att lägga ut aktuell forskning och vilka kurser som är på gång i området. Så tryck på Följ, så kommer du att få alla uppdateringar alldeles automatiskt! Kolla gärna också in Solvargens Facebooksida – Solvargen Mind & Heartfulness.

Välkommen!

Maria

cropped-jag-i-solen.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: