Två kurser börjar vecka 3:

En lite kortare med 5 träffar där vi lär oss grunderna i mindfulness och tränar kortare pass samt en längre på 8 träffar där vi går mer på djupet och tränar längre pass. Vid alla träffar på bägge kurserna varvar vi praktiskt träning med teori och reflektioner. Passar både ung och gammal!

Vill du möta ekorrhjulet på ett nytt sätt? Kom med på någon av kurserna och se vad just du upptäcker! Plats: mysiga Gårdemyr utanför Grebbestad.


– Stressfri vinter med mindfulness, 5 ggr https://www.sv.se/…/kurser/stressfri-vinter-med-mindfulnes…/
– Mindfulness och stresshantering, 8 ggr https://www.sv.se/…/…/mindfulness-och-stresshantering-66535/


Vill du ha mer information om kurserna, ring mig på 0703-088316 eller email till maria.leisborn@telia.com. Anmälan till Studieförbundet Vuxenskolan snarast!


Mindfulnessretreat

En dag av lugn och ro, i trädgårdsmiljö, med träning, gemenskap, egentid, närvaro och god mat. Söndagen den 16 juni är du välkommen till mysiga Gårdemyr utanför Grebbestad. Vi träffas på morgonen vid 9.00 och ägnar en hel dag åt att ge oss själva tankero i tystnad tillsammans med varandra.

Ungefärlig tid: vi träffas vid 9-tiden, fikar och går igenom dagens program. Ungefär kl 17.00 är det slut för dagen. Däremellan har vi tränat, ätit, fikat, reflekterat och fått tid till oss själv. En perfekt gåva till dig själv som start på sommaren!
Kostnad: 850 kr. Definitivt schema och kostnad kommer att publiceras inom kort, både här på hemsidan och på Facebook!
OBS! Bindande anmälan senast fredag 7 juni!
Retreaten sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan!

Är du nyfiken? Vill du veta mer eller vara med? Ring mig på 0703-088316 eller skicka ett mail till maria.leisborn@telia.com.

Förkunskaper: det är bra om du tränat mindfulness eller liknande tidigare, eller vet med dig att du uppskattar tystnad, lugn och möjlighet att få vara med dina tankar.

Hoppas vi ses!

Avslutade kurser:

Stressfri vår med mindfulness”

Plats: Gårdemyr utanför Grebbestad

Tisdag 12 mars

Tid: varannan tisdag kl 18.30 – 20.00


Grundläggande kurs där vi går igenom de vanligaste teknikerna och filosofin i mindfulness för att uppnå större lugn, ro, livsglädje och fokus i vår vardag. Vi träffas vid totalt 5 tillfällen varannan vecka och lär oss mer, både teoretiskt och praktiskt och får också möjlighet att diskutera våra erfarenheter, om vi vill. Vi utgår ifrån kursen Nyfiken på mindfulness, utarbetad av Mindfulnesscenter AB/Dr Ola Schenström men använder också inspiration från MBKT (Mindfulness Based Kognitive Therapy).

Kursen avslutas för de som vill med en underbar endags-retreat på Gårdemyr, denna oas i den vackra naturen nära Tjurpannans naturreservat. Datum och pris för retreat bestäms senare.

Kurspris 1200:- inkl boken Mindfulness i vardagen och mp3-filer till övningar hemma ingår. För tonåringar 13-19 år halva priset.
Om du vill droppa in något enstaka tillfälle går det bra. Pris 220:-/gång för vuxna, 110:-/ gång för tonåringar.
Vill du köpa till bok kostar den 70:- i pocketform, 225:- inbunden. Mp3-filer ingår endast vid bokköp.
Anmälan snarast till maria.leisborn@telia.com eller tfn/sms till 0703-088316.

Kursen arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Väst.

%d bloggare gillar detta: