Kursen ”Stressfri vår med mindfulness” är slut, men många blev sugna på att testa en hel dag med mindfulness! I lugn och ro, i trädgårdsmiljö, med träning, gemenskap, egentid, närvaro och god mat. Därför bestämde vi att söndagen den 16 juni kör vi!

På mysiga Gårdemyr utanför Grebbestad träffas vi på morgonen (exakta tider kommer senare) och ägnar en hel dag åt att ge oss själva tankero i tystnad tillsammans med varandra.

Är du nyfiken? Vill du veta mer eller vara med? Ring mig på 0703-088316 eller skicka ett mail till maria.leisborn@telia.com.

Förkunskaper: det är bra om du tränat mindfulness eller liknande tidigare, eller vet med dig att du uppskattar tystnad, lugn och möjlighet att få vara med dina tankar.

Ungefärlig tid: vi träffas vid 9-tiden, fikar och går igenom dagens program. Ungefär kl 17.00 är det slut för dagen. Däremellan har vi tränat, ätit, fikat och fått tid till oss själv. Kostnad: ca 850 kr. Definitivt schema och kostnad kommer att publiceras inom kort, både här på hemsidan och på Facebook!

Retreaten arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: