Solvargen i solen med sin varg Dano

Nu har Solvargen Mind & Heartfulness äntligen fått en egen hemsida!

Namnet kommer att ändras ganska snart, så fort domännamnet gått igenom. Här kommer jag att skriva om mina kurser, historier ur livet, visdomsord, nya forskningsresultat kring mindfulness mm. Så glöm inte att klicka FÖLJ, så du automatiskt får reda på när något nytt skrivits här.

Under fliken ”Aktuella kurser” hittar du vad som är på gång. Som t ex just nu när en ny kurs startar nästa tisdag!

Det blir vårens mysigaste kurs, kan jag nästan lova! Vi träffas totalt 5 gånger varannan tisdagskväll på underbara Gårdemyr (mysigare plats att träna mindfulness på finns inte!). Varje gång har ett nytt tema och under kursens gång lär du dig de grundläggande sätten att träna mindfulness och medkänsla plus en massa intressant teori om vad som egentligen händer i kropp och knopp när vi stressar jämfört med när vi t ex är mindfulla.

Kursen kommer förmodligen att avslutas med en frivillig heldagsretreat på Gårdemyr. Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika kommer att ingå plus en massa mys, träning, trädgårdsmys och promenader för den som vill. Unna dig detta, jag kan rekommendera det! Tid och pris meddelas senare.

Kursen passar alla, från tonåren och uppåt! Så dra med dig någon vän, din tonåring, morsan, grannen, maken eller arbetskompisen.

Kurspris denna omgång 1200:- inkl kursbok i pocketformat och mp3-filer för hemmaträning. Halva priset för tonåringar. Man kan också droppa in ibland om man inte har möjlighet att gå hela kursen. Då kostar varje tillfälle 220:- (tonåringar 110:-) exklusive kursbok som man kan köpa till för 70:-. Mp3-filer ingår bara vid bokköp. Jag har också ett par inbundna kursböcker kvar till försäljning.

Välkommen att boka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: