Igår kväll hade vi en mysig och lyckad prova-på-kväll på Hamnmagasinet på Resö. Några blev sugna på att fortsätta träna mindfulness, så i oktober drar vi igång en kortare kurs för den som är nyfiken och vill testa.

Yogamatta med bärrrem

Visste du att mindfulnessträning för att hantera stress är godkänt som friskvårdsförmån? Kanske ni är några på jobbet eller kompisgänget som skulle vilja lära er mer? Hör av er för en prova-på-omgång med information! Möjlighet finns i Tanums kommun med omnejd.

Aktuell forskning visar att mindfulness kan ge fantastiska resultat inom många områden, som t ex vården, skolan, för stresshantering, på arbetsplatser mm. Det är ett enkelt men kraftfullt sätt att lära sig hantera vardagen som den är, här och nu.

Följ gärna Corkei Mindfulness på https://www.facebook.com/corkeimindfulness/ där nya kurser, nyheter och senaste forskningen regelbundet läggs ut! Du kan också hitta den på Corkeis hemsida, fliken Mindfulness.

Kanske vi ses?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: